İyi Partili Çömez, Sadullah Ergin’i hedef aldı: Parlamentoda hesaplaşacağız

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İyi Partili Çömez, Sadullah Ergin’i hedef aldı: Parlamentoda hesaplaşacağız

Seçim 2023 Haberleri

Millet İttifakı içerisinde kriz bitmek bilmiyor. Seçimlere CHP listelerinden seçime girecek olan Sadullah Ergen'e ittifak içerisinde tepkiler dinmiyor. İYİ Partili Turhan Çömez, CHP'den DEVA Partili Sadullah Ergin hedef aldı. Çömez, Ergin için "Parlamentoda hesaplaşacağız" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimlerine sayılı günler kaldı. 7 koalisyondan oluşan Millet İttifakı'nda ise hala Sadullah Ergin krizi yaşanıyor. Ortak liste gereği CHP listelerinden milletvekili adayı olan DEVA Partili Ergin, ittifak içerisinde siyasilerin hedefi olmaya devam ediyor. 

İYİ Partili Turhan Çömez, katıldığı bir televizyon programında DEVA Partili eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i hedef aldı. Çömez, Ergin'e yönelik, "Parlamentoda kendisiyle hesaplaşacağız. Yaptıklarının ve yapmadıklarının hesabını verecek. İttifak ortağı olmak her dediklerini onaylamak anlamına gelmez. Çıksınlar benim karşıma teker teker konuşsunlar." ifadelerini kullandı.

"YAPTIKLARININ VE YAPMADIKLARININ HESABINI VERECEK"

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, eski Adalet Bakanı ve DEVA Partili Sadullah Ergin'i hedef alarak şu ifadeleri kullandı:

"Hem Sadullah Ergin'e, hem Ali Babacan'a hem de Mustafa Yeneroğlu'na sesleniyorum. Siz eğer böyle alçakça bir davanın (Ergenekon-Balyoz) arkasında durursanız parlamentoda karşınızda beni bulacaksınız. Ve Sadullah Ergin, o dönemin kudretli adalet bakanı olarak Silivri zindanlarında pinpon oynadığı günleri unutmasın. Parlamentoda kendisiyle hesaplaşacağız. Yaptıklarının ve yapmadıklarının hesabını verecek. İttifak ortağı olmak her dediklerini onaylamak anlamına gelmez. Çıksınlar benim karşıma teker teker konuşsunlar." 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...