Kılıçdaroğlu'nun teklif' iddiasına İnce'den jet cevap: Bana hiçbir teklif yapılmadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Seçime 39 gün kala siyaset arenası hareketlenirken İnce ile Kılıçdaroğlu'nun ittifak görüşmesi sıcaklığını koruyor. Son olarak CHP lideri ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir canlı yayında görüşmeye ilişkin 'Muharrem İnce'ye teklif yapıldı. Karşı tarafı suçlamak istemem ama üzerimize düşeni yaptığımızı düşünüyorum" açıklamasından bulundu. Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'den yalanlama geldi.

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne sayılı günler hala kulisler hareketlenirken, liderler ittifak tartışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Memleket Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelen Kılıçdaroğlu ve İnce, açık çık ittifak olmayaklarını söylerken İnce'nin Kılıçdaroğlunu 'Merhaba ve güle güle' diyerek uğurlaması gündem olmuştur.

Kritik görüşme sonrası liderler peş peşe açıklamalar yaparken İnce, 'oyları böldün' tepkilerine sert sözlerle karşılık vermişti. Görüşme gündemdeki sıcaklığını korurken Habertürk'e konuk olan CHP lideri Kılıçdaroğlu, tartışmaları yeniden alevlendirecek bir açıklamada bulundu. 

'TEKLİF YAPTIK, UZLAŞAMADIK' 

Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ile yapılan görüşmeye ve teklif yapılıp yapılmadığı ile ilgili soruya, "Buluşmada değil fakat öncesi ve sonrasında Muharrem İnce'ye teklif yapıldı. Biz üzerimize düşeni yaptık, karşı tarafı suçlamak istemem" cevabını verdi. 

İnce'ye yapılan teklifte uzlaşılamadığını belirten Kılıçdaroğlu, "Büyük bir ihtimalle 4 adayla gidilecek. Birinci turda bu iş biter." diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

İNCE'DEN KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİALARINA YALANLAMA

Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarına Memleket Partisi lideri İnce'den jet cevap geldi. Sosyal medya hedabından paylaşımda bulunan İnce, kendisine herhangi bir teklif gelmediğini belirterek, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partimizi ziyareti sırasında; deprem bölgesini, sandık güvenliğini, trolleri konuştuk. Kendisi tarafından bana ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapılmamıştır. Kendisiyle tüm iletişim kanallarımız açık olmasına rağmen bu konuda hiçbir görüşmemiz olmamıştır."

https://twitter.com/vekilince/status/1643689042599452706

 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 
 
 

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...