HDP’lilerden çirkin saldırı! Cumhur İttifakı’nı destekleyen vatandaşları hedef aldılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Bursa'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın mobil seçim aracının önünde bulunan Cumhur İttifakı destekçilerine HDP'liler saldırdı. O anlar ise vatandaşlarının cep telefon kameralarına yansıdı.

Türkiye, 14 Mayıs'ta gerçekleşetirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimlerine sadece 1 hafta kaldı. Partiler ve cumhurbaşkanı adayları seçim çalışmalarını sürdürken bazı tatsız durumlarda bu çalışmalara gölge düşürüyor. 

Bursa'da bir grup HDP'li Cumhur İttifakı'nı destekleyen vatandaşlara sopalarla saldırdı. O anlar ise vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

14 Mayıs'taki seçimler için artık çok kısa bir süre kaldı. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçmek üzere sandık başına gidiyor. Seçimlere katılmaya hak kazanan siyasi partiler ve cumhurbaşkanı adayları seçim çalışmalarını sürdürken bazı fanatiklerin çıkardığı olaylar bu çalışmalara gölge düşürüyor. 

HDP'LİLERDEN ÇİRKİN SALDIRI

Bursa'da çirkin bir olay meydana geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Bursa 2. Bölge 1. Sıra Adayı Mustafa Varank'ın mobil seçim aracı ve önünde bulunan Cumhur İttifakı destekçileri, 7'li koalisyonun ortaklarından HDP'lilerin saldırısına uğradı. HDP'li saldırganların flamalarla gerçekleştirdiği çirkin saldırı anları ise cep telefonu kameralarınca kaydedildi.

 

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...