HDP'li Koçali: Masa PKK ile yapılan ittifakı gizlemesin

- Güncelleme:
HDP'li Koçali: Masa PKK ile yapılan ittifakı gizlemesin

Seçim 2023 Haberleri

PKK elebaşları; Murat Karayılan, Cemil Bayık, Duran Kalkan, Sabri Ok ve Bese Hozat gibi isimlerin Kemal Kılıçdaroğlu’na verdikleri tam desteğin ardından HDP’li isimler de yapılan ittifakı ifşa etmeyi sürdürüyor.

PKK’nın yayın organına katılan HDP Parti Meclisi Üyesi Filiz Koçali, PKK’nın Kılıçdaroğlu’na verdiği desteğin çok önemli olduğunu söyledi. PKK ile yapılan ittifakın artık gizlenmemesi gerektiğini söyleyen Filiz Koçali, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Elbette onlar hem görüşlerini açıklayacak hem de onlarla görüşme olacak. Bence muhalefetin de bu konuda rahat olması lazım. Bu böyle suçmuş gibi kenardan destekmiş gibi davranmamaları lazım. Açık ve net durum var ortada. KCK’nın (PKK’nın) Kılıçdaroğlu’na verdiği destek çok önemli. Çünkü onların da bir tabanı var Türkiye’de.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...