HDP'li Bayındır'dan skandal sözler! Öcalan için özgürlük vaadi: İmralı'nın kapılarını açacağız

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Muhalefet ile anlaşma yaparak, seçimde aday göstermeme kararı alan HDP, her geçen gün skandallarına bir yenisini ekliyor. Seçim vaatlerinde sürekli terörist elebaşı Öcalan'a özgürlük vereceğini söyleyen HDP, Hakkari'de bir skandala daha imza attı . HDP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır Hakkari'de seçime ilişkin yaptığı konuşmada "İmralı'nın kapılarını açacağız Sayın Öcalan’ı özgürleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Seçimlere 18 gün kaldı ve Türkiye 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı seçimini yapmak üzere sandığa gidecek. Partilerin ve adayların seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Cumhurbaşkanlığı adaylığı isminde ittifak anlaşmaları göze çarpıyor. CHP'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesi için anlaştığı HDP'de ise skandalların ardı arkası kesilmiyor. 

Seçimlerde aday çıkarmayarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan HDP'nin adayı Sırrı Süreyya Önder ise geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmada 'Bu seçim bizim açımızdan onlarca yıllık emeğimizin karşılığını alacağımız bir seçim. Bütün tutsak arkadaşlarımızı özgürlüğüne kavuşturacağımız bir seçim" ifadelerini kullanmıştı. Bunun ardından bir skandal söz de HDP'li Keskin Bayındır'dan geldi. 

KILIÇDAROĞLU'NUN DESTEKLEYEN HDP'DEN ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK VAADİ

Aday çıkarmayan HDP'nin Hakkari mitinginde bir yeni özgürlük vaadi daha verildi. Terörist başı Öcalan'ın fiziki özgürlüğe kavuşması gerektiğini söyleyen HDP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır 'Biz bu seçimde AKP-MHP faşizmini yok edeceğiz ve İmralı'nın kapılarını açacağız Sayın Öcalan’ı özgürleştireceğiz.' ifadelerini kullandı ve bu sözler tepkilerin odağı oldu. 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...