Evlat direnişinin sembol isimlerindendi: Ayşegül Biçer, AK Parti'den milletvekili adayı oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Evlat direnişinin sembol isimlerindendi: Ayşegül Biçer, AK Parti'den milletvekili adayı oldu

Seçim 2023 Haberleri

Seçime az bir süre kaldı ve siyasi partiler milletvekili adaylarının listesini açıkladı. O milletvekili adaylarından biri de çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden Diyarbakır annelerinin evlat nöbetinin sembol isimlerinden Ayşegül Biçer oldu. Biçer, AK Parti Diyarbakır'dan milletvekili adayı oldu.

14 Mayıs Genel Seçimlerine çok az bir zaman kaldı ve geri sayım başladı. YSK’nın takvimi  işlerken AK Parti’nin 2023 milletvekili aday listesi belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla hazırlanan liste ile birlikte 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi için milletvekili adayları belirlendi. Bu milletvekili adaylarından biri de Diyarbakır'da evlat nöbeti tutanlardan biri olan Ayşegül Biçer oldu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre 3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır'a gelerek çocuklarının kandırılarak dağa kaçırılmasından ötürü oturma eylemi başlatan ailelerin sembol isimlerinden Ayşegül Biçer, dün milletvekili listelerinin YSK'ya teslim edilmesiyle, AK Parti milletvekili adaylığı netleşti.

2021 YILINDA OĞLUNA KAVUŞTU

Milletvekili listelerinin YSK'ya teslim edilmesiyle birlikte tekrar gündeme gelen Biçer, AK Parti Diyarbakır 4. sıradan milletvekili adayı olarak açıklandı. Oğlu Mustafa’nın 6 yıl önce PKK tarafından dağa kaçırıldığını ileri süren Biçer, 2021 yılının Ağustos ayında evladına kavuşmuştu. Biçer önce oğlunu askere gönderip, sonra evladının düğününü yapmıştı.(İHA)

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...