Davutoğlu, 10 vekiliyle fotoğraf paylaştı, CHP'lilerin tepkisi sonrası sildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Davutoğlu, 10 vekiliyle fotoğraf paylaştı, CHP'lilerin tepkisi sonrası sildi

Seçim 2023 Haberleri

6’lı masa ortaklarından Gelecek Partisi’nin lideri Ahmet Davutoğlu, 14 Mayıs seçiminde CHP listelerinden Meclis’e giren 10 vekili ile bir araya geldi. Görüşmeyle ilgili fotoğraf paylaşan Davutoğlu’na CHP tabanından tepki geldi. Davutoğlu geri adım attı.

Türkiye, 14 Mayıs’taki seçimleri geride bıraktı. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimin galibi Cumhur İttifakı oldu. Cumhur İttifakı Meclis çoğunluğunu almaya başardı.

Yine kesin olmayan sonuçlara göre; Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzde 49,5 oyu hanesine yazdırarak sandıktan birinci çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, rakibi Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na 5 puana yakın fark attı.

CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ 2. TURA KALDI

Ancak hiçbir aday 50+1 alamadığı için cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Tura kaldı. YSK, yaptığı açıklamada ikinci tur oylamasının yapılacağını teyit etti.

CHP TABANINDAN DAVUTOĞLU’NA TEPKİ

Türkiye, 28 Mayıs’a doğru giderken muhalefet cephesinde sular durulmuyor.

4 partiden 39 ismi kendi listesinden Meclis’e sokan CHP’ye tabanından tepkiler dinmek bilmiyor.

Bu kapsamda CHP listelerinden Meclis’ giren 10 isimle bir arayan gelen ve görüşmeye dair fotoğraf paylaşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na sosyal medyada tepki gösterildi. 

Davutoğlu, 10 vekiliyle fotoğraf paylaştı, CHP'lilerin tepkisi sonrası sildi

GERİ ADIM ATTI

Gelecek Partisi Lideri, tepkilerin ardından paylaşımını silmek zorunda kaldı.  

Kaynak: Haber Merkezi

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...