Ümraniye'den net mesaj: Bu işi ilk turda bitireceğiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ümraniye'den net mesaj: Bu işi ilk turda bitireceğiz

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümraniye’de düzenlenen mitingde konuştu. Yarın gerçekleştirilecek olan seçime ilişkin net mesaj veren Erdoğan, "Bu işi ilk turda bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümraniye’de düzenlenen AK Parti mitingde vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları

"Gönlümüzdeki istiklal tutkusu, aklımızdaki istikbal hedefiyle, köken ayrımı yapmadan milletimize bir aşk mektubu yazdık."

"Şu sevgi seli yarın akşam sandıktan çıkacak zaferimizin müjdecisidir. Biz 14 Mayıs'ı bir demokrasi şöleni olarak görüyoruz."

"Ümraniye'yi çok seviyoruz. Hele hele Pazar akşamı bir başka seveceğiz. Pazar akşamına hazır mısınız? Sordum katılım ne kadar, dediler 35 bin."

"Ümraniye'de çöplük patlamıştı hatırlıyorsunuz değil mi? Ey CHP bunun hesabını nasıl vereceksin ya? CHP demek, çöp demektir, çukur demektir, susuzluk demektir."

“SEVGİ İLE ÜLKEMİZE BİR AŞK MEKTUBU YAZDIK”

"Yaptığımız her işte attığımız her adımda tarihimize ve milletimize duyduğumuz sevgi ile ülkemize bir aşk mektubu yazdık."

"Hiçbir köken, inanç ayrımı yapmaksızın milletimize bir aşk mektubu yazdık. Okurken kimi zaman gözleri dolacak, kimi zaman yüzleri gülecek, gençlerimize bir aşk mektubu yazdık. Kalpten kalbe görünmeyen köprüler kurduk. Sevgi köprüleri kurduk. Vicdan köprüleri kurduk. Şimdi de Türkiye Yüzyılı'nın eşiğindeyiz."

"Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, yani aşk mektubu yazdığımız tüm milletimizin yüzyılı olacaktır. 14 Mayıs seçimini demokrasi şöleni olarak görüyoruz."

“TERÖRİSTLERLE KOL KOLA OLANLARA ÜLKE EMANET EDER Mİ?"

"Ey Türkiye, ey İstanbul, ey Ümraniye bu mücadelede bizimle misin? Mertçe yarışmak yerine genel başkanlığa geldikleri gibi rakiplerini de kasetle elemeye çalışanlara karşı sandığın namusuna sahip çıkacak mısın? İktidarı milletin gönlüne girmekte değil de, terör örgütü ile kol kola görmekte onların gönlüne girmekte sandığa dar etmekte hazır mısın?"

"Talimatı Kandil'den alanlara gereken cevabı sandıkta vermeye hazır mısın? Sandıklar kapanana kadar durmadan çalışmaya var mısınız? Buradan soruyorum benim gençlerim bunlara geleceğini emanet eder mi? Ya bunlar terörist. Teröristlerle kol kola olanlara ülke emanet eder mi?"

"Biz bir ve beraber oldukça Allah'ın izniyle koalisyon masasını da yıkıp geçeriz, terör ve tefeci tezgahını da ezip geçeriz."

İMAMOĞLU'NA TURİST BENZETMESİ

"Bay bay Kemal'in bir referansı var mı? Bir belediye başkanı getirdi. Adamın İstanbul'da durduğu yok. Sen İstanbul'un belediye başkanı mısın, yoksa İstanbul'da turist misin? Susuzluğu giderdik mi, çöp dağlarını kaldırdık mı?"

"Girdiğimiz 15 seçimi milletimize yaptığımız hizmetler nedeniyle kazandık. Kendi ülkesine düşmanlık yaparak Seçim kazanılır mı? Gözlerini öyle bir hırs büyümüşkü kendi ortaklarının tabanlarını dahi gözleri görmüyor. Yalan üstüne yalan. Bölücü örgütün elebaşlarının kendileri için yaptıkları destek açıklamalarından rahatsız olmuyorlar."

"Ülkenin yönetimini bunlar alırlarsa bölücü örgütlere yaptığımız operasyonları durdurmak olacak."

"BAY BAY KEMAL TALİMATI KANDİL'DEN ALIYOR"

"Bugüne kadar girdiğimiz 15 seçimi kaşımızın gözümüzün hatırına değil milletimize yaptığımız hizmetler sayesinde kazandık. Bugün de karşımıza çıkan koalisyon masası yalan ve istismar peşinde koşarken biz ne diyoruz? Türkiye Yüzyılı diyoruz."

"Eser, hizmet, yarım kalan işleri tamamlamak diyoruz. Daha büyük projeleri hayata geçirmek diyoruz. Peki onlar ne yapıyor? Ülkenin istiklalini emperyalistlere, kaynaklarını tefecilere, güvenliğini terör örgütlerine, itibarını mafya bozuntusu mensuplara, meydanı bir avuç muhterise bırakarak kendilerine iktidar yolu açmaya çalışıyor."

Bu bay bay Kemal talimatı nereden alıyor? Kandil'den, teröristlerden alıyor. Biz nereden alıyoruz? Rabbimden ve milletimden alıyoruz. Aramızdaki fark bu. Kendi ülkesine düşmanlıkla siyaset yapılır mı? Kendi insanını aşağılayarak, tehdit ederek seçim kazanılır mı? Kendi devletini yıpratarak iktidara gelinir mi? Gözlerini öyle bir hırs bürümüş durumda ki kendi ortaklarının tabanlarını dahi gözleri görmüyor. Bir önceki seçimde karşımıza çıkardıkları kendi arkadaşlarını dahi şu anda yerin dibine sokmaktan çekinmiyorlar. Yalan üstüne yalan ve bölücü örgütün elebaşlarının yurt dışındaki karanlık odakların kendileri için yaptıkları destek açıklamalarından rahatsız olmuyorlar. Eğer bunlar ülkenin yönetimini bunlar devralırlarsa ne yapacaklar biliyor musunuz?

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...