Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bayraktar' tepkisi: Verdiğim bir kuruş yoktur, yüreğin varsa çık açıkla!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Trabzon Meydan Park'ında gerçekleştirilen "Yeni Zigana Tüneli" açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete yüklendi. PKK ve FETÖ elebaşlarının muhalefete ayar verdiğini söyleyen Erdoğan, CHP lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ise BAYKAR Teknolojinin liderleri Bayraktar ailesine yönelik sözleri üzerinden tepki gösterdi. 'Bayraktar ailesine verdiğim bir kuruş yoktur' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal sıkıyorsa, yüreğin varsa çık açıkla, yok. Yalan bunlarda ganimet, hesabını ödeyecekler." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'da 'Yeni Zigana Tüneli'nin açılış töreninde konuştu. "Zigana Dağı'nı geçilmez olmaktan çıkartan yeni Zigana Tüneli, bölgemizin her alandaki kalkınmasının sembollerinden biri olacaktır." diyen Erdoğan, konuşmasının devamında muhalefete yüklendi. Meydandaki kalabalığa seslenen Erdoğan, "İstiklal mücadelesini başlatanlar, mandacı Kemal ve saz arkadaşlarını 14 Mayıs'ta tarihin tozlu raflarına atacaktır. Şehit Eren Bülbül'ün, şehit Ahmet Çamur'un hemşehrileri 14 Mayıs'ta gereken cevabı verecektir." diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Bu şehri de bu ülkeyi de sevmek lafla olmaz. Boş vaatlerle yalanla dolanla sevmek asla olmaz. Sevme hizmetle olur. Sevmek, enerjiden savunmaya, kendi göbeğini kesmekle olur. Sevmek, 100 yıllık hasreti dindirmekle olur. Trabzon Kandil'den sevilmez, Pensilvanya'dan sevilmez, Londra'dan sevilmez, işte burada sevilir.

Fatih'in torunları, 1453'ten rahatsızlık duyanlarla aynı masaya oturanlara cevabı 14 Mayıs'ta verecektir. İstiklal mücadelesini başlatanlar, mandacı Kemal ve saz arkadaşlarını 14 Mayıs'ta tarihin tozlu raflarına atacaktır. Şehit Eren Bülbül'ün, şehit Ahmet Çamur'un hemşehrileri 14 Mayıs'ta gereken cevabı verecektir. 14 Mayıs'ta yapılan işleri yarım bırakmadan, daha büyük hedeflere koşmaya söz mü Trabzon? Örgütçüsüyle, mandacısıyla, tefecisiyle bunları sandığa gömüyor musun Trabzon?

YENİ ZİGANA TÜNELİ

Zigana Dağı'nı geçilmez olmaktan çıkartan yeni Zigana Tüneli, bölgemizin her alandaki kalkınmasının sembollerinden biri olacaktır. (Yeni Zigana Tüneli) Vakitten, akaryakıttan sağlayacağı faydalar yanında Karadeniz limanlarıyla ülkemizin güneyi arasında yeni bir soluk borusu açıyoruz. Masanın yaptığı tüm işleri üst üste koyun onla yüzle çarpın bir Zigana Tüneli etmez.

Yatırım tutarı 27 milyon lirayı bulan 11 projeyle şehrimizi kavuşturuyoruz. Bir diğer önemli proje Kanuni Bulvarı'nın biten kısımlarıdır. Eğitimde ana okulu, ilk okulu, imam hatip lisemizin, Gençlik ve Spor'da yurt gençlik merkezlerimizin, sağlık yatırımlarımızın, Çevre ve Şehircilikte çok sayıda hizmet ile TOKİ'nin inşaatlarının resmi açılışlarını da buradan yapıyoruz.

Bay bay Kemal'in referansı ne? Acaba ne yapmış? Bay bay Kemal senin ne eserin var? Seni biz SSK Genel Müdürlüğü'nden tanırız.

Trabzon'a 'İlk Evim' ile 2 bin 550 konut, 'İlk Arsam' ile 500 altyapısı hazır arsa vereceğiz. Trabzon'daki 6 millet bahçesinden 3'ünü tamamlayıp hizmete açtık. Trabzon Limanı'nı yeniledik. Yat limanını şehrimize kazandırdık. Kente 3 milyar liralık tarımsal destek verdik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bayraktar' tepkisi: Verdiğim bir kuruş yoktur, yüreğin varsa çık açıkla!

Bizim için aslolan kazanılmadık gönül bırakmamaktır. Bu konuda sizlere güveniyorum gençler. Biz eserlerimizle konuşuyoruz.

KANDİL VE FETÖ MUHALEFETE AYAR VERİYOR

Tarihimizin hiçbir döneminde ilkesiz, pervasız bir muhalefetle karşılaşmadık. Güya her renkten partiyi bir araya getirerek masa kurdular. Altında gizli bir ortağı olduğu ortaya çıktı. Masanın altındaki ortak masanın üstüne çıktı. Kapının arkasında gizlenen ortakların olduğu ortaya çıktı. PKK elebaşları, FETÖ elebaşları bir yandan istikamet göstermeye başladılar.

ÇAY ÜRETİCİSİNİ TAHRİK ETMEYE ÇALIŞTILAR

Geçmişte yaptıklarımızın yanında önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek taahhütlerimiz bulunuyor. Biz işte buyuz, hayal ederiz, planlarız ve yaparız. Bizimle icraatlarımıza hayalleri yetişemeyenler, öyle saçmalayıp gezer. Fındık üreticisini tahrik etmeye çalışırlar. Ömürlerinde çay bahçesine girmemişlerdir çay üreticisini tahrik etmeye çalışırlar. Yaşadıkları ülkeyi tanımadıkları için söylediklerinin bir kısmının yapıldığının farkında değiller. Ülkemizde siyasette her zaman ittifaklar olmuştur. Ama tarihimizin hiçbir döneminde bugünkü kadar ilkesiz bir muhalefet tablosuyla karşılaşmadık. Koalisyondaki genel başkanlardan biri oturup kalkarken, çıkan arbedede masanın altından üste çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bayraktar' tepkisi: Verdiğim bir kuruş yoktur, yüreğin varsa çık açıkla!

KANDİL'DE OLANLARIN DİNİ VAR MI, iMANI VAR MI, BAYRAĞI VAR MI?

Masanın etrafındakilerin gerçek yüzü bu. Terör örgütlerinin ev sahibi edasıyla yaptığı açıklamalara kimse ses çıkarmıyor. Bir yanda ağzından milli görüşü düşürmeyen, bir yandan tüm değerleri çiğneyenler var. Bir yanda bizimle bir zamanlar yol yürüyenler var, diğer yanda onların omuzlarında bize ateş edenler var. Nasıl oluyorsa hepsi de aynı masa etrafında buluşmuş, bizim üzerimizden milletimize parmak sallıyor. Türkiye Yüzyılı hayalimize niye bu kadar tepki gösterdikleri anlaşıldı. Kandil'de olanların dini var mı, imanı var mı, bayrağı var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bayraktar' tepkisi: Verdiğim bir kuruş yoktur, yüreğin varsa çık açıkla!

MUHALEFETE 'BAYRAKTAR' TEPKİSİ

Ülkemizin iftihar vesilesi projeleri olan Bayraktar ailesine bunlar saldırıyor mu? İHA'ya saldırıyor mu? Akıncı'ya saldırıyor mu? Kızılelma'ya saldırıyorlar mı? Ama tutturamayacaklar. Güya ben onlara krediler vermişim. Bay bay Kemal eğer yüreğin el veriyorsa, yüreğin varsa Bayraktar grubuna Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti hükümetinin verdiği bir Allah kuruşu yoktur. Sıkıyorsa çık açıkla. Yok. Rahmetli Özdemir Bayraktar bırak devletten kredi almayı, arsa dahi kabul etmezdi. Yalan bunlarda ganimet.

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...