Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa’nın gazete ve dergileri burayı izliyor

- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa basınında çıkan haberleri eleştirerek “Hani Avrupa’nın gazete ve dergileri var ya onlar burayı izliyorlar. Acaba Atatürk Havalimanı’na ne oluyor. İşte burada cevabı siz vereceksiniz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Büyük İstanbul Mitingi”nde katılımcılara hitap etti. Erdoğan resmi rakamlara göre mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını açıkladı. Muhalefete terör eleştirileri yönelten Erdoğan “Terör örgütleri ile beraber gezen Kılıçdaroğlu’na biz bu vatanı böldürtmeyeceğiz. Geçtiğimiz asırda Vecihi Hürkuş’un gayretlerini gömdükleri Atatürk Havalimanı’na şimdi de TEKNOFEST’i gömmek istiyorlar. Gömdürmeyeceğiz” dedi.

“ACABA ATATÜRK HAVALİMANINDA NE OLUYOR?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Büyük İstanbul Mitingi”nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" dedi.

“AVRUPA’NIN GAZETE VE DERGİLERİ BURAYI İZLİYOR”

Avrupa basınında çıkan haberleri eleştiren Erdoğan, “Cumhuriyetimizin ilk asrının demokrasi ve kalkınma eksiklerini beraberce telafi ettiğimiz gibi inşallah Türkiye Yüzyılını da sizlerle birlikte kuracağız. Hani Avrupa’nın gazete ve dergileri var ya onlar burayı izliyorlar. Acaba Atatürk Havalimanı’na ne oluyor. İşte burada cevabı siz vereceksiniz. Bu mübarek ülkenin üzerinde karanlık hesaplar yapanların yüzü düşsün. Öyle bir ses verin ki 14 Mayıs’ta sandıkta çıkacak sonucun müjdecisi olsun” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...