CHP'de aday krizi: Yılmaz Özdil yönetime seslendi: Ergenekon'u Balyoz'u unutturan haindir

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

DEVA Partisi kurucusu ve eski bakan Sadullah Ergin'in CHP listesinden aday olacağı iddiası partilileri kızdırdı. Gazeteci Yılmaz Özdil, CHP yönetimine çağrıda bulunarak karardan dönmelerini isteyip sert tepki gösterdi.

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in CHP listesinden Hatay 1'inci sıra milletvekili adayı olacağı iddiası, politika kulislerini hareketlendirdi. Balyoz ve Ergenekon dönemi Adalet Bakanı olarak tanınan Ergin'e tepkiler gelirken, Yılmaz Özdil çağrıda bulundu. Özdil, "Asrın iftirası Ergenekon'u Balyoz'u unutturan haindir" dedi.

"YAPMAYIN!"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz Özdil,  "Asrın iftirası Balyoz’u Ergenekon’u unutan ahmak, unutturan vatan hainidir, ali dibo’yu listeye koymayın kardeşim, yapmayın…" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Yilmaz_Ozdill/status/1644612406562242560

CHP'LİLER DE İSYAN ETMİŞTİ

DEVA Partisi kurucu isimlerinden biri olan Sadullah Ergin'nin CHP listesinden aday olmasına çok sayıda partilinin tepki gösterdi.

Çok sayıda CHP'li sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, ''Şimdi CHP'liler nasıl oy verecek?'' diye tepkilerini dile getirdi.

(Haber Merkezi)

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...