Büyük İstanbul Mitingi'nden Kılıçdaroğlu'na 'vatan' mesajı: Soğansız 1 ay yaşarım vatansız 1 gün yaşayamam!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Büyük İstanbul Mitingi için alana gelen vatandaşlar biri, muhalefetin soğan sözlerine tepki gösterdi. “Başkanımızı desteklemeye geldik” diyen vatandaş, "Soğan Kılıçdaroğlu’nun olsun, vatan bizim olsun. Sonuna kadar reis" ifadelerini kullandı. 

Seçime sayılı günler kala Cumhur İttifakı’nın Atatürk Havalimanı'nda Büyük İstanbul Mitingi gerçekleştiriliyor. Tarihi mitingde 1 milyondan fazla katılım sağlandı. Sabah saatlerinden itibaren miting için yollara koyulan vatandaşlar meydanı hıncahınç doldurdu. 
Büyük İstanbul mitingi için Atatürk Havalimanı’na gelen bir vatandaş, Kılıçdaroğlu’nun soğan provokasyonuna ‘vatan’ göndermesinde bulundu. 

"SOĞAN KILIÇDAROĞLU'NUN OLSUN"

Alanda röportaj yapılan bir vatandaş Kılıçdaroğlu’nun soğan çıkışına tepki göstererek, “Kılıçdaroğlu çıkmış soğan gösteriyor. Biz uçak, SİHA, helikopter, Kızılelma, gemi, vapurlar her şeyi gösteriyoruz” ifadelerini kullanan vatandaş, “Ben soğansız bir ay yaşarım, vatansız bir gün yaşayamam. Soğan Kılıçdaroğlu’nun olsun, vatan bizim olsun. Erdoğan” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...