Bakan Nebati'den CHP'ye sert sözler: Milletin bu zihniyete güveni kalmadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Nebati'den CHP'ye sert sözler: Milletin bu zihniyete güveni kalmadı

Seçim 2023 Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 14 Mayıs seçimlerine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Milletin değerlerini ayaklar altına alanların güvenden dem vurmalarının yanlış olduğunu belirten Bakan Nebati, "Milletin bu zihniyete güveni kalmadı" dedi.

14 Mayıs seçimlerinde Mersin'den AK Parti milletvekili adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden muhalefetin güvene yönelik söylemlerine tepki gösteren Bakan Nebati, milletin 28 Şubat'tan itibaren CHP zihinyetine güveninin kalmadığını söyledi. CHP'nin 2002’den bu yana her seçimi kaybettiğini vurgulayan Bakan Nebati, "Tarih tekerrür ettiğinde anlayacaklar" dedi.

CHP HEZİMET DOLU TARİHİ TEKERRÜR EDECEK

Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: 

“Bu Milletin değerlerini ayaklar altına alanların şimdi çıkıp da güvenden dem vurmaları nasıl bir garabettir? Milletimiz bu zihniyete olan güvenini 28 Şubat’ta ilelebet kaybetmiştir. İşte o yüzden, 2002’den bu yana her seçimde CHP sandıktan hezimetle ayrılmaktadır. Bu gerçeği, tarih tekerrür ettiğinde anlayacaklar ancak iş işten geçmiş olacak.” 

https://twitter.com/NureddinNebati/status/1648669248644866048?s=20

BUNUN ADI TEFECİLİKTİR

Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, seçimi kazanırsa yurtdışından 300 milyar dolar getirteceğini söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na geçtiğimiz günlerde "Bu bunun Türkçesi tefeciliktir" diyerek yanıt verdi. Bakan Nebati, "300 milyar dolar getireceğiz' diyor, nasıl gelecek? 300 milyar dolarlık bir fonun gelmesi için çok ama çok özel bir ikramı olması lazım. Bu bunun Türkçesi tefeciliktir, 'size tefeci faizi vereceğim, bana o parayı getirin' demektir. Başka türlü olması mümkün değil" dedi.

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...