AK Parti'nin yeni reklam filmi sosyal medyaya damga vurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

AK Parti yeni reklam filmini sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. Filmde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ithafen "Umutlar seninle" mesajına yer verildi. Büyük etkileşim alan yeni reklam filmi çok sayıda beğeni aldı.

Türkiye'de 64 milyon seçmen 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti. Sonuçların açıklanmasıyla Cumhurbaşkanı adayları %50 barajını aşamayınca seçim ikinci tura kaldı. AK Parti ikinci tur için hazırlıklarına hız kesmeden başladı. Partinin Twitter hesabından paylaşılan yeni reklam filmi kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. 

KİBARİYE SESLENDİRDİ

Yeni reklam filminin seslendirmesini ünlü şarkıcı Kibariye yaptı. 

"UMUTLAR SENİNLE"

Reklam filminde, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi'nin Türkiye için büyük bir öneme sahip olduğu vurgulandı. Filmin sonunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ithafen "Umutlar seninle" mesajına yer verildi.

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...