AK Parti'nin kalesinde kutlamalar başladı: Halk sevinçle caddelere doldu taştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

AK Parti’nin ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) kalesi olarak bilinen Erzurum'da kutlamalar başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve AK Parti'nin önde olduğu ilde vatandaşlar caddeleri doldurdu.

Türkiye, 14 Mayıs 2023’te Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi için sandık başına gitti. AK Parti’nin ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) kalesi olarak bilinen Erzurum'da sandıkların yüzde 90'dan fazlasının açıldı. Cumhur İttifakı'nın önde götürdüğü ilde halk kutlamalara başladı.

CUMHUR İTTİFAKI ÖNDE

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde 500 binden fazla seçmenin oy kullandığı ildeki sonuçlara göre Cumhrubaşkanı Erdoğan, yüzde 70'e yakın oy aldı. Milletvekili seçimlerinde ise Cumhur İttifakı'nın oyu 67 civarında. 

ERZURUM'DA KUTLAMALAR BAŞLADI

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri oylamalarında sandıkların çoğunluğunun açılmasıyla Erzurum’da halkın sevinci caddelere taştı. Erzurum merkez Cumhuriyet Caddesi'nde partililer anlık sandık sonuçlarını sevinçle karşılayarak kutlama yaptı. Sonuçların tamamlanmasını heyecanla bekleyen halk caddeleri ve sokakları doldurdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...