AK Parti'den anket açıklaması: Meral Akşener haklıydı...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti'den anket açıklaması: Meral Akşener haklıydı...

Seçim 2023 Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, sosyal medyada çıkan Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde olduğuna dair verilerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Seçime sayılı günler kala siyasi kulislerde sıcak gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. Anket şirketleri sürekli vatandaşın nabzını tutuyor. Millet İttifakı ise kendi araştırmalarını yaptığını ve adayları Kılıçdaroğlu'nun önde olduğunu iddia ediyor. Bu paylaşımlarla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'den cevap geldi. 

AK Parti'den anket açıklaması: Meral Akşener haklıydı...

'AKŞENER HAKLIYDI...'

Mustafa Şen sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hiç ama hiçbir bilimsel araştırmada Sn Kılıçdaroğlu'nun Sn Erdoğan'ın önünde olduğuna dair bir tek veri yoktur. Sn Akşener masadan kalkarken 'seninle kazanamıyoruz' derken haklıydı!." ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/mustafasenbd/status/1643982011235983361

AK Parti'den anket açıklaması: Meral Akşener haklıydı...

Fotoğraftaki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: AÇIK ARA ÖNDEYİZ

Dün akşam katıldığı bir televizyon programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan anket konusuna da değindi. Anketlerin algı operasonlarının aracı olarak kullanılabileceğini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Doğru şekilde yapılmış anketlerin önemli ipuçları verdiğini biliyoruz. Medyada dolaşan rakamların anket ile ilgisi olmadığını çok iyi bilsin. Bize gelen rakamlarda hem cumhurbaşkanlığında hem Cumhur ittifakı olarak Meclis'te açık ara öndeyiz. Farkı açmak için daha çok çalışacağız." ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...