Yeni annelere anne sütünün önemi anlatılacak

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Yeni annelere anne sütünün önemi anlatılacak

SAĞLIK Haberleri  / HABER MERKEZİ

Bebek dostu hastane ünvanını taşıyan Türkiye Hastanesi, Emzirme Haftası dolayısıyla anne sütünün önemi ve emzirme sırasında yaşanan sıkıntıların çözümü ile ilgili ücretsiz bir halk toplantısı düzenliyor.

4 Ekim günü Beyoğlu Belediyesi Bilim Beyoğlu’nda düzenlenecek toplantı Türkiye Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Aysel Sağlam’ın konuşması ile açılacak.

Toplantıda Beyoğlu Belediyesi İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Aydın konuşmacı olacak. Ayrıca İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nden Tuğçe Ardıç, çalışan annelere yönelik emzirme politikalarını anlatacak. Türkiye Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Öznur Küçük anne sütünün önemi ve emzirme ile ilgili bilgi verecek. Türkiye Hastanesi Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Selin Çetinkal doğum şeklinin emzirmeye etkisi, Türkiye Hastanesi Bebek Bakım Odası Sorumlusu Semra Şen gebelik sonrası dönemde emzirme, Türkiye Hastanesi Klinik Psikoloğu Cansu Abalı Çalışan emziren annelere psikososyal destek ve Türkiye Hastanesi Emzirme Danışmanı Gamze Kaya da Türkiye hastanesinde emzirme danışmanlığına yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verecek. Etkinliğe dileyen tüm anne adayları davetlidir.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...