Türkiye Hastanesi'nde doğan çocuklar buluştu

Türkiye Hastanesi'nde doğan çocuklar  buluştu

SAĞLIK Haberleri

Kurulduğu günden bu yana Türkiye Hastanesi'nde doğan çocuklar, aileleri ve doktorlarıyla eğlenceli bir etkinlikte bir araya geldi.

Türkiye'nin önemli sağlık kuruluşlarından Türkiye Hastanesi, çalışanları ve hastalarıyla birlikte sahip oldukları "Büyük Aile"yi bir araya getirmek amacıyla eğlenceli bir buluşma etkinliği düzenledi. Şişli'deki tarihî Türkiye Hastanesi'nin doğal güzelliklerle kaplı bahçesinde düzenlenen etkinliğe, kurulduğu 1991 yılından itibaren Türkiye Hastanesi'nde doğan çocuklar, aileleri ve doktorlar davet edildi.
"İLK BEBEĞİMİZİN ÇOCUĞUNA DA EV SAHİPLİĞİ YAPMAK İSTİYORUZ"
"Türkiye Ailesi'nin Çocukları"nı buluşturan etkinlikte konuşma yapan Türkiye Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Hayati Odabaşı, nbsp;Türkiye Hastanesinin, Türkiye'nin ilk özel hastanelerinden biri olduğunu belirterek, "Hastanemizin tarihçesi aslında bununla da sınırlı değil. Burası 1894 yılında Abdülhamid Han tarafından kurulmuştur ve 100 yıldan fazla sağlık tecrübesine sahiptir. Binayı 1991 yılında Rahmetli Enver Ören Bey'in vizyonuyla, tarihî dokusu bozulmadan restore ettirdik ve modern sağlık hizmetleriyle donatarak "Türkiye Hastanesi" adıyla hizmete sunduk. Bu tarihî ve köklü yapıya, 'Evim Gibi' misyonu ile bir de sıcak "Aile" duygusunu kattık" dedi. nbsp;
25 YILDA 1 MİLYON HASTA
Hastanede 25 yıl içinde 1 milyona yakın hastanın tedavi edildiğini ve 25 bin çocuğun doğduğunu söyleyen Odabaşı, nbsp;"Bu organizasyonda büyük ailemizin yeni nesillerinin de kaynaşmasını sağlamak için, onları doğdukları yerde doktorlarıyla buluşturduk. Bizim için özel ve anlamlı bir organizasyon oldu. Hastanemizin kuruluşunun ertesi günü doğan ilk bebeğimiz de burada. Kızımız evli, inşallah bebeğini burada dünyaya getirmesi için onu da misafir edeceğiz. Bir başka bebeğimiz de büyüdü, genç adam oldu ve hastanemizde iş hayatına atıldı. Tüm bunlar bizim için büyük mutluluk kaynağı" dedi. İHA


Türkiye'nin çocukları, dünyaya geldikleri hastanede eğlendi
Etkinlikte Türkiye Hastanesi'nin kuruluşunun ertesi günü dünyaya gelen ilk bebek İlknur Kuzu (solda) ve yine 1993 yılında doğan ve doğduğu hastanede çalışmaya başlayan Mert Topel (sağda) gibi pek çok çocuk bir araya gelerek anlamlı ve keyifli bir gün geçirdi. Türkiye Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Hayati Odabaşı, Kuzu ve Topel'e plaket verdi.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...