Tuğra’ya kalpten çağrı

Düzenleyen:
Tuğra’ya kalpten çağrı

SAĞLIK Haberleri

Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi yoğun bakımda 14 gündür hayat mücadelesi veren ve acil kalp nakli bekleyen 7 yaşındaki Tuğra’nın gözlerini açması için Türkiye’nin her köşesindeki “kalp hastası çocuklar” videolarıyla destek mesajı gönderdi.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi yoğun bakımda 14 gündür hayat mücadelesi veren ve acil kalp nakli bekleyen 7 yaşındaki Tuğra’nın gözlerini açması için Türkiye’nin her köşesindeki “kalp hastası çocuklar” videolarıyla destek mesajı gönderdi. Kalp kardeşlerinin hayata yeniden gözlerini açması için “Tuğra aramıza dön!” mesajları veren çocuklar, yetişkinlere de “Organ bağışıyla hayat kurtarın!” diye seslendi.
Bodrum’da yaşayan Çiğdem-Mehmet Dizyörür çiftinin kalp damarları ters şekilde dünyaya gelen ve 4 açık kalp ameliyatının ardından yapay kalp cihazı takılan oğlu Tuğra’nın, Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesindeki yaşama mücadelesi 14. gününü tamamladı. Anne Çiğdem Dizyörür “Enfeksiyon geriledi ama kalbi zayıfladı. Çok hâlsizleşti, ellerini bile kaldıramıyor, konuşamıyor. Acil kalp nakli olması lazım” dedi.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...