Sağlık çalışanlarından eylem

/ Kaynak: İHA
Sağlık çalışanlarından eylem

SAĞLIK Haberleri  / İHA

Ordu'nun Fatsa ilçesinde sağlık çalışanları, silahlı saldırıda hayatını kaybeden Dr. Kamil Furtun için eylem yaptılar.

nbsp;Fatsa Devlet Hastanesi Arslan Aydınlık Acil girişi önünde basın açıklaması düzenlendi. Fatsa Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı İlçe Sağlık Müdürü Işıl Aralan yaptığı açıklamada, "İnsanımızın sağlığı için canla başla ve aşkla görev yapan sağlık çalışanlarımıza yönelik her türlü şiddete kimden nasıl geldiğini ayırt etmeksizin lanetliyoruz. İnsan hayatına kast edilerek ortaya konulan bu korkunç olay bizlere ve sağlık camiamızı derinden sarsmıştır. Toplumun hemen her kesiminde yaşandığı gibi sağlık alanında bu tür üzücü olaylarla karşı karşıya kalabilmekteyiz. Son dönemlerde sağlık çalışanlarına uygulanan şiddetin sıklığı artmış ve her geçen gün artmaktadır. Bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını yürekten diliyorum. Hayatını kaybeden meslektaşımız Dr. Kamil Furtun'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Fatsa Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Nurullah Karadağlıoğlu ise, "Çok üzücü bir durumla karşı karşıyayız. Samsun'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Dr. Kamil Furtun için toplandık. Hepimizin içi yanıyor. Dr. Kamil Furtun kardeşimizi bir caninin bir katilin kurşunlaması sonucu kaybettik. Halkımızdan şifa veren ellere vefa bekliyoruz. Bu insanlar 24 saat hiçbir düşünmeden hastalarına hizmet sunuyor. Bunun karşılığı bu durum olmamalıdır. Onlara vefasızlık yüce Türk milletinin fıtratına uymaz. Milletimizin değerleri ile uyuşmaz. Zaman zaman bu cani katiller çıkıyor ve bizleri derinden yaralıyor. Acıyla doluyuz. Allah meslektaşımıza rahmet eylesin" diye konuştu

SAĞLIK
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...