OXO Global’le Güzel ve Sağlıklı Kal!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
OXO Global’le Güzel ve Sağlıklı Kal!

SAĞLIK Haberleri

OXO Global, kozmetik ve sağlıklı yaşam sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Türkiye’de kurulan ve üretimini Türkiye’de yapan OXO Global, yaşlanma karşıtı anti-aging serumdan, leke karşıtı aydınlatıcı kreme, enerji shot’larından bağışıklık sistemini korumaya yardımcı pastillere kadar geniş bir ürün gamına sahip.

Dördü kozmetik olmak üzere toplam 7 ürünle yola çıkan markanın kurucusu Enes Olgun; ‘’OXO Global için yaklaşık 3 yıldır çalışıyoruz. Hedefimiz kullanıcıların kendinin en iyi haline ulaşması, daha genç ve sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olmak.’’ dedi.

Yüksek teknoloji ve doğal içeriklerle harmanlanmış ürün grubuyla sağlıklı ve güzel bir yaşam sunan OXO Global; hem kozmetik, hem de gıda takviyesi alanında doğrudan satış sektörünün lokomotif şirketlerinden biri olmayı hedefliyor.

OXO Global’le Güzel ve Sağlıklı Kal!

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...