Otuzundan sonra çıkan benlere dikkat!

Düzenleyen:
Otuzundan sonra çıkan benlere dikkat!

SAĞLIK Haberleri

"Melanom kanserler, yeni ben oluşumu veya benlerde oluşan yapısal değişikliklerle kendini gösterir. Melanom olmayan kanserler, iyileşmeyen veya iyileşip tekrar eden yaralar olarak kendini gösterir"

ZİYNETİ KOCABIYIK

Dünyada tüm kanserler içinde en yaygın görülen kanser türü olan cilt kanserinin iyileşmeyen yaralar, yeni oluşan benler veya mevcut benlerde oluşan değişikliklerle kendini gösterdiğini söyleyen Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Osman Kelahmetoğlu “Otuzlu yaşlara kadar vücutta yeni benler görülmesi normal ve beklenen bir durumdur. Ancak bu yaşlardan sonra görülen benler cilt kanserine yol açabileceği için takip edilmelidir.  Melanomlar, cilde rengini veren melanosit hücrelerinden kaynaklanır. Melanom kanserler, yeni ben oluşumu veya benlerde oluşan yapısal değişikliklerle kendini gösterir. Melanom olmayan kanserler, iyileşmeyen veya iyileşip tekrar eden yaralar olarak kendini gösterir” dedi.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...