Onkologlardan ilaç gibi klip

Onkologlardan ilaç gibi klip

SAĞLIK Haberleri

Yıllarını hastalarının tedavisine adamış 8 onkolog ve ünlü oyuncu Salih Bademci, kanser hastaları için bestelenen ‘Yalnız Değilsin!’ şarkısını seslendirdi ve bu özel şarkının klibinde rol aldılar.

Söz ve bestesini Onkolog Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Hancılar’ın yaptığı “Yalnız Değilsin” isimli şarkıyı Tıbbi ve Radyasyon Onkolojisi alanında çalışan Prof. Dr. Banu Atalar, Prof. Dr. Berrin Pehlivan, Uzm. Dr. Burçak Erkol, Prof. Dr. Hale Başak Çağlar, Prof. Dr. Sevil Bavbek, Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Hancılar, Prof. Dr. Yeşim Eralp seslendirdiler. Prof. Dr. Gökhan Demir ise gitarıyla eşlik etti.  
1-7 Nisan Kanser Haftası dolayısıyla hazırlanan klip, hem şarkı sözleriyle hem de kanserle savaşıp bu hastalıktan şifa bulan hastaların fotoğraflarıyla kanser hastalarına umut olmayı hedefliyor. Sosyal sorumluluk çerçevesinde hayata geçirilen klip, bütün dijital platformlarda yayınlanıyor. Elde edilecek gelir ise Pİ Kadın Kanserleri Derneğinin pandemi şartlarında hastanelere gidemeyen kanser hastalarına online psikiyatri ve psikoterapi desteği sağlamak için başlatılan PinkLine Projesi ile yine kanser hastalarına umut olacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...