Nişanlısı istedi diye ameliyatla 60 kilo verdi

Nişanlısı istedi diye ameliyatla 60 kilo verdi

SAĞLIK Haberleri

Aydın Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Uğur, nişanlısı Gizem'in isteği üzerine ameliyat oldu ve 5 ayda 132 kilodan 72 kiloya indi.

Aydın Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Uğur, nişanlısı Gizem'in isteği üzerine ameliyat oldu ve 5 ayda 132 kilodan 72 kiloya indi. 1 yaşında iki elini birden kaynar suya soktuğu için elleri yanan Uğur Altaş, birbiri ardına geçirdiği ameliyatlardan sonra kilo aldı. Elleri için 13 ameliyat olduğunu söyleyen Altaş, "Her ameliyatta bacaklarımdan deri parçaları aldıkları için uzun süre yatmak zorunda kalıyordum. Hareketsizlik yüzünden giderek kilo aldım ve sonunda 132 kiloya ulaştım. Üzerime giyecek kıyafet bulamıyordum. Doğru dürüst dışarıya çıkmak istemiyordum. Sonunda kız arkadaşımın ısrarı üzerine ameliyat oldum. Ameliyattan sonraki ilk 5 ayda şu andaki kiloma kavuştum" dedi. nbsp;Antakyalı olan ve yemek yemeyi çok sevdiğin söyleyen Uğur, "Ameliyattan önce günde iki defa dört beş tabak yemek yiyordum. Ama şimdi iki saat arayla en fazla bir kase yemek yiyebiliyorum. Yediklerimin miktarı düştü ama her şeyden yiyebiliyorum. Kilolarımdan dolayı bu yaşta karaciğerim yağlanmaya başlamıştı. Şimdi normale döndü" dedi. nbsp;Ziyneti Kocabıyık/TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...