Koronadan sonra talep arttı: Kadınlar da saç ektiriyor

Düzenleyen:
Koronadan sonra talep arttı: Kadınlar da saç ektiriyor

SAĞLIK Haberleri

Koronavirüs döneminin ardından kadınların da saç ekimine yöneldiğini belirten Dr. Burak Tuncer, aktif olarak kullandıkları iki yöntemi açıkladı.

Ziyneti KOCABIYIK

Erkekler tarafından tercih edilen estetik operasyonların başında gelen saç ekiminde, son yıllarda kadınlardan da oldukça talep var. Özellikle koronavirüsün saç dökülmesine yol açması, bu talebi daha da artırdı.

Saçını kaybeden kişilerden donör alanı uygun olanlara, saç ekimi yapılabileceğini söyleyen Well World Aesthetic & Longevity Clinic’in Medikal Direktörü Dr. Burak Tuncer “Saç ekiminde en aktif kullandığımız iki yöntem var. Birincisi her bir folikülün teker teker çıkarılmasını sağlayan yöntemdir. Diğeri ise direkt olarak saç folikülünün implant edilme yöntemidir. Operasyondan yaklaşık 4 ay sonra, ekilen saçların yüzde 10'u ile 20'si, 6 ay sonra yüzde 50 ve 60'ı, birinci yılın sonunda ise tamamı çıkmış oluyor” dedi.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...