Kanserle mücadelede akıllı telefon dönemi

Düzenleyen:
Kanserle mücadelede akıllı telefon dönemi

SAĞLIK Haberleri

Cep telefonu ve tabletlere indirilebilen bir uygulama ile doktorlara, güncel bilgilere ve diğer hastalara ulaşmak mümkün olabilecek.

Kanserle mücadelede hastalara moral desteği vermeye çalışan Kanserle Dans Derneği, internet aracılığıyla meme kanseri hastalarının doktorlara, güncel bilgilere, rahatsızlığı bulunan diğer kişilere ulaşmasını sağlayacak akıllı telefon ile tablet uygulaması başlatıyor. Sponsorlarının da desteğiyle hazırlanan, akıllı telefon ve tabletlere indirilebilen yeni  uygulamada, kanserle ilgili doktora sorulması gereken sorular, hastalığa ilişkin istatistikler, tıbbi terimlerin karşılığı, belirtiler, tedavi ve ameliyat bilgileri yer alıyor. Uygulama sadece fiziksel sağlığa ilişkin bilgiler vermekle kalmıyor, aynı zamanda “kanserli hastada egzersiz”, “kayıplarla başa çıkabilme” hatta “enfeksiyon kapmadan manikür” gibi püf noktaların da bulunduğu destekler sağlıyor. 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...