Kanseri yendi kitabını yazdı

Kanseri yendi  kitabını yazdı

SAĞLIK Haberleri

Antalya’da 2 yıl önce lenfoma teşhisi konan, 8 ay kemoterapi aldıktan sonra ilik nakli olan Hande Erbaş (23), hastalığı sırasında ailesinin üzmemek için anlatamadığı duygularını satırlara döktü.

ZİYNETİ KOCABIYIK

Yaşadığı zorlu günleri anlattığı ‘Sevgilim Lenfoma’ adlı kitap yazan genç kız, sağlığına kavuştuktan sonra tedavi gördüğü hastanede işe başladı. Hande Erbaş, kitabının hikâyesini şöyle anlattı: Klavyeye içimi dökerken, hiç kimse okumadığı için her şeyi çok daha açık ve net yazmıştım. Bir gün annem bu yazıları bilgisayarımda görmüş ve kendi sosyal medya hesabında paylaşmış. Annem çok güzel tepkiler aldığını söyleyince mutlu oldum ve daha fazla yazmaya başladım. Bir gazeteci aile dostumuz bana ‘niye daha fazla insanın kalbine dokunmuyorsun’ deyince bunları kitap hâline getirmeyi ve kanser hastalarına destek olmayı istedim.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...