Kansere inat hayatı “nakış” gibi işliyor

Düzenleyen:
Kansere inat hayatı “nakış” gibi işliyor

SAĞLIK Haberleri

Doktorların “En fazla 8 ay yaşar” dediği son dönem akciğer kanseri hastası Zülay Gündüz, 13 yıldır hastalıkla savaş veriyor.

Bundan 13 yıl önce 3. evre akciğer kanseri teşhisi konulan ve doktorların sadece 8 ay ömür biçtiği  üç çocuk annesi Zülay Gündüz, hayata bağlılığı sayesinde hastalığı yendi. Hastalığın ilerleyip yürüyemez hale geldiği dönemde bile umudunu kaybetmediğini söyleyen Gündüz “Hâlimden şikâyet etmedim. Radyoterapinin altında şarkı söyleyip oynadım. 3 yıl sonra hastalığı tamamen yendiğim söylendi. Bu zorlu dönemde doktorların söylediklerini harfiyen yaptım” diyor.  Bayraklı Belediyesinin açtığı nakış kursunda kendi ifadesiyle terapi gördüğünü anlatan Gündüz “Buradayken aklıma hiç kötü bir şey gelmiyor. Bir şeyler üretmek beni hayata bağlıyor. Hastalığı sevgiyle yendim” diye anlatıyor. 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...