Kadınlar gamze yaptırıyor

Düzenleyen:
Kadınlar gamze yaptırıyor

SAĞLIK Haberleri

Günümüzde kadın erkek ayrımı olmaksızın birçok insan estetik operasyonlarla olduğundan daha farklı görünme gayreti içerisinde.

Canan Eraslan

Günümüzde kadın erkek ayrımı olmaksızın birçok insan estetik operasyonlarla olduğundan daha farklı görünme gayreti içerisinde. Vücudun bazı bölgelerine silikon, germe, burunda ‘selfie’ operasyonu derken, şimdi de sıra gamzede. Samsun’da görev yapan Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, normal bir durum olmayan yüz gamzesi ve bel gamzesinin kadınlar tarafından sık sık istenir hâle geldiğini ifade ediyor.  Akbaş “Gamze, derinin alttaki kas dokusuna yapışması sonucu, gülerken kasın kasılıp deriyi içeri doğru çekmesidir. Aslında anormal bir durumdur ama insanların hoşuna gidiyor. Son 5 yıldır bize gamze yaptırmak için gelenler çoğaldı. 2-5 günde bir gamze estetiği için geliyorlar. Biz de lokal anestezi ile ağız içinden girerek bölgedeki kaslardan deriye ulaşıp yara oluşturuyoruz. Bu sayede gamzeli bir yüz oluşturuyoruz” diyor. 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...