İşte gıda zehirlenmesine en çok neden olan besinler

İşte gıda zehirlenmesine en çok neden olan besinler

SAĞLIK Haberleri

Patates gıda zehirlenmesine neden olur mu demeyin?

Klostridyum botulinum oksijen olmayan ortamda gelişir ve toprağın altındaki patateslere geçebilir. Bu nedenle fırında pişireceğiniz patateslere dikkat edin. Yıkamadan fırına koyup etrafını da folyo ile kapladığınız patatesleri 140 dereceden daha düşük sıcaklıkta pişirmeyin.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...