Gözleriniz ışık saçsın!

/ Kaynak: İHA
Gözleriniz ışık saçsın!

SAĞLIK Haberleri  / İHA

Dr. Şerife Arslan, hayat şartları, sağlıksız çevre şartları ve stres ile erken yaşlanmanın, kişilerin bedenlerinde deformasyonlara yol açtığını söyledi.

Söz konusu deformasyonlarda özellikle göz çevresinin en dikkat çeken bölge olduğunu ifade eden Dr. Arslan, uygulaması son derece kolay olan ışık dolgusu ile etrafa çok daha genç ve güzel bakılabileceğini kaydetti. Arslan, "Yaş ilerledikçe hem yüzümüz yerçekiminin etkisiyle aşağı doğru sarkar hem de yüzümüze destek veren yağ yastıkçıkları erimeye başlar. Bu yağ yastıkçıklarından biri de gözaltındadır. Erime ve sarkmayla gözyaşı oluğu belirginleşmeye başlar. Böylece insanlar daha yorgun, yaşlı, sıkıntılı bir görünümde olurlar. Tüm bunlara ek olarak, hayat nbsp;şartlarının nbsp; zorluğu, stres, düzensiz uyku, bilgisayar başında geçirilen zamanın fazlalığı gibi faktörler de bir araya geldiğinde kişi aynaya baktığında kendini mutsuz hissetmeye başlar" dedi.


"IŞIK DOLGUSU İLE GÖZLE GÖRÜLÜR İYİLEŞMELER MÜMKÜN HALE GELDİ"
Gözaltı ışık dolgu uygulaması ile kişinin daha genç ve güzel bakışlarla sosyal hayatlarını nbsp;sürdürmelerine katkı sağladıklarını söyleyen Medikal Estetik Hekimi Dr. Şerife Arslan, "Son zamanlarda geliştirilen ışık dolgusu gibi gözaltına uygun ürünler kullanımı ile kişinin görünümde gözle görülür iyileşmeler mümkün hale geldi. Gözaltında oluşan morluklar ve göz torbalı gibi kişiyi olduğundan daha yaşlı gösteren olumsuzlukları gözaltı ışık dolgusu ile önleyebiliyoruz. Bu uygulama aynı zamanda göz çevresi kırışıklıklarına karşı da etkili" şeklinde konuştu.


Arslan, bu yöntem ile göz çevresini yeniden yapılandırarak gençleştirdiklerinin altını çizerek, uzman bir hekim tarafından yapılması gereken işlemin son derece kısa sürede gerçekleştirildiğini bildirdi. Dr. Şerife Arslan, dolgunun içeriğinde hyalüronik asit olmakla birlikte ışıltıyı veren, cildi yeniden yapılandıran 8 aminoasit, 3 antioksidan, vitamin ve minerallerin yanı sıra hasta konforu için lidokain de bulunduğunu kaydetti.


"GÖZALTI IŞIK DOLGUSU İLE HAYATA GENÇ VE GÜZEL BAKIN"
İşlem sonrasında morarma ve şişme problemi yaşanmadığını da aktaran Dr. Arslan konuşmasını şöyle tamamladı:
"Bu işlem sonrasında herhangi bir morluk ya da şişlik yaşanmıyor. Gözaltı ışık dolgusu işlemi tek seansta yapılmaktadır. Hem tek seansta yapılması hem de kalıcılığının kişinin vücut yapısına göre 1 ila 1,5 yıl olması en önemli avantajlarından biridir. Siz de göz çevrenizdeki olumsuzluklardan rahatsız iseniz, konunun uzmanı bir doktor tarafından muayene edilerek, bir öğle arası zaman diliminde bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz." nbsp;

SAĞLIK
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...