Dr. Wagner’den Avrupa geleneği bitkisel damla!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dr. Wagner’den Avrupa geleneği bitkisel damla!

SAĞLIK Haberleri

Sağlık sektöründe takviye edici gıda alanında uzmanlaşan Alman markası Dr. Wagner, alkol içermeyen takviye edici gıda Coold Drop Damla’yı Türk pazarına sundu. Markayı Türkiye'ye getiren Letux Pharma’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Öztürk, eczane raflarında yerini alan ürünün kısa sürede en çok sorulan takviye edici gıdalar arasına girdiğini açıkladı. 

Coold Drop Damla, thyme (kekik) ve primula (çuhaçiçeği) bitkilerinin standardize ekstraktlarını bir arada sunan sıvı konsantre damladır. Bu bitkisel kombinasyonun Avrupa geleneği olduğu bilinmekte ve toplumda 30 yıldan fazla süredir geleneksel olarak kullanılmaktadır. Avrupa Birliği Bitkisel Tıbbı Ürünler Komitesi (HMPC) tarafından da bu kombinasyonun kullanımı tavsiye edilmektedir.

Bakanlık Onaylı Ürün 

Sağlık sektöründeki tecrübesini Türk insanının da hizmetine sunan Alman markası Dr. Wagner, Türkiye pazarındaki ürün gamına alkol içermeyen Coold Drop Damla’yı da ekledi. Coold Drop Damla, kekik ve çuha çiçeği ekstrelerinin yanında doğal çam balıyla tatlandırılarak, T.C. Gıda ve Orman Bakanlığı’nın mevzuatlarına uygun olarak eczanelerde satışa sunuldu. Kısa sürede eczanelerde en çok sorulan ürünler arasına giren ürün, Almanya’da da takviye edici gıdalar kategorisinde doğal ve bitkisel kombinasyonlarıyla üst sıralarda yer alıyor.

Dr. Wagner’den Avrupa geleneği bitkisel damla!

Doğal Çözüm  

İçimi kolay sıvı damla formu ve doğal mentol aromasıyla kullanıcıların zevkle tüketebileceği ürünün çocuklarda 3 kez 20 damla (1ml), tercihen yarım çay bardağının (50ml) suya katılarak veya direkt içilerek tüketilmesi tavsiye ediliyor. Yetişkinlerde kullanımı ise günde 3 kez 40 damla (2ml), tercihen yarım çay bardağı (50ml) suya katılarak veya direkt içilmesi şeklinde. Dr. Wagner tüm ürünlerinin uzman hekimlerin tavsiyesi ile kullanılmasını öneriyor. Markayı Türkiye'ye getiren Letux Pharma’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Öztürk, “Ürün geliştirme aşamasından son kullanıcıya ulaşıncaya dek tüm aşamalarda sağlık sektöründe hizmet vermenin bilinci ile hareket eden Dr. Wagner, her alanda kaliteyi benimseyen kuruluş felsefesiyle faaliyetlerini sürdürüyor.” diyor.

 

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...