Bioenerji ile reflüye son

/ Kaynak: İHA
Bioenerji ile reflüye son

SAĞLIK Haberleri  / İHA

Reflü hastalığının artık kabus olmaktan çıkacağını belirten uzmanlar, bioenerji yöntemi ile çok kısa bir sürede tedavinin mümkün olduğunu söyledi.

Türkiye'de yapılan araştırmaya göre, batı ülkelerinde olduğu gibi 5 kişiden birinde reflü olduğunu belirten uzmanlar, bu oranın sayısal göstergesi olarak da Türkiye'de 10 milyona yakın reflü hastasının olduğunu dikkat çekti. Artık reflünün bioenerji yöntemi ile çok kısa bir sürede tedavi edilebildiğini belirten uzmanlar, müdahale süresini ve iyileşme dönemini kısaltan bioenerji tedavisinin olası başka hastalıkları önlediği için daha çık önem kazandığını söyledi.

Kendine özgü özel tekniği ile bioenerji tedavisi uygulayan Bioenerji Uzmanı Çağlar Seziş, ilk seanstan itibaren kişinin bünyesinde hızlı bir tedavi sürecinin başladığını, bağışıklık sisteminin güçlendiğini, antitümöral etkisi olduğunu ve mideden kaynaklı rahatsızlıkların hızlı bir şekilde düzeldiğini söyledi.


Reflü hastalığının asitli mide içeriğinin yemek borusuna gelmesi ve uzun süre temas etmesiyle yemek borusunun asitten kendini koruma özelliğinin yok olmasından kaynaklandığını belirten Seziş, "Mide ve gırtlak bölümlerine uygulanan kısa süreli bioenerji terapisi, reflü problemini gidermekle kalmaz midede ve bağırsaklarda bulunan gaz rahatsızlıklarını da giderir. Tedavi sonrasında yüzde 90'ın üzerinde başarı sağlanmaktadır. Uygulama yapılan kişilerde mide ve barsak sorunlarının yanı sıra panik atak, kalp krizi geçirme korkusu, mide kasılması ve anlam verilemeyen psikolojik sıkıntılarına da çözüm olabilir. Kişiye göre bazı rahatsızlıklar birkaç seansta düzelirken, bazı rahatsızlıklar ise daha uzun sürebiliyor. Ama her probleme uygulanan ayrı teknik, iyileşme sürecine büyük katkı sağlıyor ve kişiye özel olduğu için bir yan etkisi de yok" diye konuştu.

SAĞLIK
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...