Beylikdüzü'ne süper hastane kuruluyor

Beylikdüzü'ne süper hastane kuruluyor

SAĞLIK Haberleri

Bakan Müezzinoğlu, Beylikdüzü'nde, Türkiye'nin en modern ve tam donanımlı hastanelerinden birinin temelini 15 gün içerisinde atacaklarını açıkladı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Kültür Merkezi'nde vatandaşlara yönelik düzenlenen kahvaltılı toplantıdan ilçe halkına büyük bir müjde çıktı. Toplantıya katılan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, 15-20 gün içerisinde Beylikdüzü'ne üstün özelliklere sahip modern bir hastanenin kurulmasına yönelik ilk temelin atılacağını açıkladı. Toplantıya Müezzinoğlu'nun yanısıra AK Parti istanbul Milletvekili Gülay Dalyan, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Demiröz de katıldı. Konuşmasında 5 yılda yapılan hizmetlerle Beylikdüzü'ne yakışır projeler üreten Başkan Yusuf Uzun'a ve ekibine teşekkür eden Bakan Müezzinoğlu, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olacak olan Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temelinin 15-20 gün içerisinde atılacağını belirtti. Bakan Müezzioğlu, sözkonusu hastanenin sadece Beylikdüzü'nün değil civar ilçelerin de ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde donanımlı olacağını ifade etti. Konuşmasında sağlık yatırımlarına ve ülke gündemine de değinen Bakan Müezzinoğlu, "30 Mart'ta, ülkemize milletin sahip çıkması lazım. Beylikdüzü'ne çevre ilçelerde, İstanbul ve Türkiye genelinde de AK Parti yüzde 50'nin üzerinde oy alarak; hizmete devam edeceğiz. İnanıyorum ki sizler de Beylikdüzü Belediye Başkanımız Yusuf Uzun'un 5 yıl daha sizlere hizmet etmesi için gerekeni yapacaksınız" dedi. AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan ise, "Görev dönemim boyunca gördüğüm en temiz ve güzel ilçe Beylikdüzü. Tüm hizmetler için Başkan Uzun ve ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Demiröz de, 30 Mart yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik mesajları verdi. Daha sonra Bakan Müezzinoğlu ile birlikte Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi ve Yeşil Vadi'yi gezen Bakan Müezzinoğlu, Başkan Uzun'a çalışmalarında başarılar diledi. nbsp;İnan Arvas/İSTANBUL

nbsp;Beylikdüzü'ne süper hastane kuruluyor

YUSUF UZUN'LA BİR 5 YIL DAHA BEYLİKDÜZÜ'NÜ MERKEZ YAPARIZ
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, toplantı sonrasında Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'na günün anısına çiçek ve bir vazo hediye etti. Müezzinoğlu, "Yusuf Uzun'un bir 5 yıl daha görevde kalması ile Beylikdüzü, İstanbul'un en önemli merkez ilçesi haline gelecektir" dedi. Kahvaltılı toplantıya İhlas Holding Ankara Temsilcisi Yavuz Özgün de katıldı. Müezzinoğlu ve Özgün toplantı öncesi bir süre sohbet etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...