Bakan şehir hastanelerinde son durumu açıkladı

/ Kaynak: İHA
Bakan şehir hastanelerinde son durumu açıkladı

SAĞLIK Haberleri  / İHA

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 24 bin yatak kapasiteli 16 tane hastanemiz ihale süreçlerini tamamladığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bahreyn Yüksek Sağlık Konseyi Başkanı Korgenaral Shaikh Mohammed Bin Abdullah Al Khalifa ile bir araya geldi. Kabulde konuşan Bakan Müezzinoğlu, "Sağlık Bakanlığı olarak iki ülke arasında 2006'da imzaladığımız sağlık işbirliği protokolünün bundan sonraki süreçte daha güçlü yürümesi ile ilgili görüşmelerimizi yaptık. Bundan sonra çalışmalara ayrı bir dinamizm katacaklar. Bilgi ve tecrübe paylaşımı, uzman heyet ziyaretleri, ortak konferanslar düzenlenmesi tıp bilimleri alanında farklı boyutlarıyla iş birliklerini hayata geçirmeyi umut ediyoruz" diye konuştu.
Sağlık turizminde iki ülke arasındaki dinamikleri ortak çalışmalarla geliştirmeyi hedeflediklerini kaydeden Müezzinoğlu, "Türkiye'nin kamu, özel işbirliği ile yaptığı şehir hastanelerinin birinci periyodu olan 24 bin yatak kapasiteli, 16 tane hastanemiz ihale süreçlerini tamamladı. Bu çalışmaların ve görüşmelerin gerek Bahreyn gerekse Türkiye'nin sağlık alanındaki dinamiklerine katkı sağlayacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

SAĞLIK
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...