Aşı engel tanımıyor

Aşı engel tanımıyor

SAĞLIK Haberleri

Sağlık ekipleri, kar kış demeden en ücra köylere giderek 75 yaş üstü vatandaşlara aşı yapıyor. Çetin kış şartlarının hüküm sürdüğü Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesine gitmek için yola çıkan ekipler, yolun karla kapalı olması nedeniyle zor anlar yaşadı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışması sonucu 40 kilometre uzaklıktaki kırsal Akbaşak Mahallesi'ne ulaşan ekipler, 75 yaş üstü vatandaşlara koronavirüs aşısı yaptı.
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan, aralarında doktorların da bulunduğu 10 kişilik sağlık ekibini gören vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı. Ekipte yer alan Çüngüş Devlet Hastanesi Başhekimi Volkan Bahadır, İl Sağlık Müdürlüğünce kendilerine gönderilen günlük aşı listesi doğrultusunda vatandaşlara ulaştıklarını belirterek “Coğrafi olarak zor bir bölgede çalışıyoruz. Hava şartlarının da zor olduğu bir dönemden geçiyoruz. Ama bütün bu zorluklar, hizmetimizi engellemiyor" dedi. Aşı yapılan 83 yaşındaki Hamide Kaya sağlık ekiplerine teşekkür ederek “Bugün aşı oldum, Allah razı olsun. Allah inşallah bu virüsü ülkemizden defeder. Artık kimse ölmesin. Cumhurbaşkanı’mızdan, Sağlık Bakanı’mızdan Allah razı olsun” dedi. AA

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...