70 milyonda bir ihtimal: Anne adayı aynı anda iki ikiz bebek bekliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Daily Mail
70 milyonda bir ihtimal: Anne adayı aynı anda iki ikiz bebek bekliyor

SAĞLIK Haberleri  / Daily Mail

ABD’nin Massachusetts eyaletinde kuaförlük yapan Ashley Ness’e (35) şubat ayında doktorlar, bir çocuğunun olacağını söyledi. Daha sonra çekilen ultrasonda kadının bir değil dört bebeğinin olacağı ortaya çıktı.

Bu haber kadını şoke ederken bir büyük şaşkınlığı da ultrason teknisyeni yaşadı: Kadın aynı anda birbirinden tamamen ayrı iki ikiz bebeğe hamileydi. Bunun 70 milyonda bir ihtimal olduğu açıklandı.

70 milyonda bir ihtimal: Anne adayı aynı anda iki ikiz bebek bekliyor
Daha önceki evliliklerinden dört çocukları olan Ashley-Val çifti, ilk şoku atlattıktan sonra bu sıra dışı hamileliğin keyfini çıkarmaya çalışıyor.

AYNI ANDA DÖRT DOĞUM YAPACAK

Daha önce kısırlık ve düşük tedavisi gören Ashley, çocuklarının sayısı bir anda iki kat artıp sekize yükseleceği için internette yardım kampanyası başlattı.

70 milyonda bir ihtimal: Anne adayı aynı anda iki ikiz bebek bekliyorİki kız iki erkek ikizlerin normalde ekim ayında dünyaya gelmesi beklenirken doktorlar, aynı anda dört bebek doğumu zor olacağı için doğumu daha erkene almayı planlıyor.


Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...