Türkiye Çocuk'tan Güzel Dinim

Türkiye Çocuk'tan Güzel Dinim

RAMAZAN 2015 Haberleri

Çocukların merak ve heyecanla beklediği Türkiye Çocuk dergisinin Temmuz sayısında ilginç oyunlar, meraklı bilgiler yer alıyor.

Çocukların merak ve heyecanla beklediği Türkiye Çocuk dergisinin Temmuz sayısında, ilginç meraklı bilgiler, ibretli öyküler, mizah ve kahkaha dünyası, usta çizer Vacip Örger'den müthiş karikatürler, ilginç oyunlar, meraklı bilgiler yer alıyor. Bilim dünyasında, 'Suda neden batmıyoruz, araştırması, Hayvanlar dünyasında denizlerin bukalemunu: Karidesler, Spor sayfasında Beşiktaş'ın fırtınası Kerim Frei ile röportaj, Ne nerededir gezi dünyası, şair Bestami Yazgan'dan Bayram şiiri, Masalda uğur böcekleri, İlginç yeni buluşlar, Küçük hanımlarda, renkli mandallar, Temel amca soruları cevaplıyor, Sultan Süleyman ve karınca hikâyesi, Farklı dünyalarda Serdar Günler'den komik hikayeler, Gönül bahçesinde Ramazan sayfaları, zekâ geliştiren bulmacalar, hikâyeler, çocuklardan haberler, Çocuk firmalarından haberler bulunuyor. Türkiye Çocuk dergisi bu sayısında Güzel Dinim kitabını hediye ediyor. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...