Sunrooflu cami

Sunrooflu cami

RAMAZAN 2015 Haberleri

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kubbesi açılıp kapanabilen sisteme sahip Safa Cami'nde teravih namazındaki kalabalık cemaate rağmen klimaya ihtiyaç duyulmuyor-

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kubbesi açılıp kapanabilen sisteme sahip Safa Cami'nde teravih namazındaki kalabalık cemaate rağmen klimaya ihtiyaç duyulmuyor. Cemaatin bundan çok memnun olduğunu söyleyen Safa Cami Dernek Başkanı Yakup Köse, "Rahat rahat namaz kılmak isteyen cemaat uzak yerlerden buraya geliyor. Neredeyse yüzde 70'in üzerinde bir enerji kaybını da önlüyoruz" dedi. Cami imamı Ali Sevimli de, "Kubbemizdeki açılabilir sistem sayesinde 120 metre karelik bir açıklık oluşturulabiliyor. Kubbenin tamamını açtığımızda içerisi fazla serin olabiliyor, o yüzden küçük bir kısmını açıyoruz. Klimanın sağlıksız havasında da uzak duruyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...