İftar lezzeti, 'Yahni'

İftar lezzeti, 'Yahni'

RAMAZAN 2013 Haberleri

Yağı bir tencereye koyun. Etleri ilave edip, suyunu salıp çekinceye kadar kavurun.

Malzemeler:
gt; 500 gram kuzu eti (kemiksiz kuşbaşı)
gt; 700 gram et suyu
gt; 250 gram arpacık soğan
gt; 1 çorba kaşığı çiçek yağı
gt; 1 çay kaşığı un
gt; 1 demet dereotu



Yapılışı:Yağı bir tencereye koyun. Etleri ilave edip, suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Daha sonra ununu atıp karıştırın. Et suyunu verip pişmeye bırakın. Ara sıra köpüğünü alın. Arpacık soğanları ilave edip pişirin. Dereotu yaprakları ile servis yapın.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...