İftar lazzeti, Çökertme

Biftekleri ince ince doğrayın. Yağ koymadan tavada yavaş yavaş çevirin.
gt; 200 gram yağsız biftek
gt; 3 adet patates
gt; 2 diş sarımsak
gt; 5 çorba kaşığı yoğurt
gt; 1 çorba kaşığı margarin
gt; Tuz, karabiber, kırmızıbiber
Hazırlanışı: Biftekleri ince ince doğrayın. Yağ koymadan tavada yavaş yavaş çevirin. Et suyunu bırakıp tekrar çekince yağını, tuzunu ve karabiberini ilave edip pişirin. Diğer yanda patatesleri kibrit çöpü inceliğinde doğrayıp yağda kızartın. Yoğurda zeytinyağı ve rendelenmiş sarımsağı ilave edip sosu hazırlayın. Kızaran patatesleri tabağın altına serin, üzerine pişen etleri, son olarak da sosu döküp servis edin.
##tgvideo##