'Zeki Alasya her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir'

/ Kaynak: AA
'Zeki Alasya her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir'

Politika Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tiyatro ve sinema sanatçısı Zeki Alasya'ya rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyasına başsağlığı diledi.

nbsp;Cumhurbas¸kanı Recep Tayyip Erdogˆan, yayımladığı başsağlığı mesajında, "Tu¨rk sinema ve tiyatrosunun saygıdegˆer ismi, oyuncu ve yo¨netmen Alasya'nın vefatını derin bir teessu¨rle o¨gˆrendiğini" belirtti.

Alasya'nın sanatc¸ı kis¸iligˆi ve canlandırdıgˆı karakterlerle her yas¸tan vatandas¸ın sevgisini kazandığını, oyuncu ve yo¨netmen kimligˆiyle sinema ve tiyatronun gelis¸mesinde o¨nemli rol oynadığını belirten Erdoğan, "Aziz milletimizin go¨nlu¨nde mu¨stesna bir yer edinen merhum sanatc¸ımız, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Kıymetli sanatc¸ımız Zeki Alasya'ya rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve sanat du¨nyamıza bas¸sagˆlıgˆı diliyorum" ifadesini kullandı.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...