Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’dan ‘Mansur Yavaş’ çağrısı: 'Göreve davet' mitingi düzenleyecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’dan ‘Mansur Yavaş’ çağrısı: 'Göreve davet' mitingi düzenleyecek

POLİTİKA Haberleri

Zafer Partisi lideri Özdağ, Akşener'in masadan kalkması ve Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a adaylık çağrısının ardından daha önce de adaylığını gündeme getirdiği Yavaş için miting çağrısı yaptı. "Artık halkın Mansur Yavaş’ı sahaya davet etme zamanı geldi." diyen Özdağ miting için tarih ve yer verdi. Özdağ, Yavaş'a ise "Cesur ol" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a adaylık çağrısının ardından, daha önce de sık sık Yavaş'ın adaylığını gündeme getiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ "5 Mart Pazar günü saat 15.00’te Türk halkını Ankara Büyükşehir Bel. önüne “Mansur Başkan Göreve” çağrısında bulunmaya davet ediyorum" dedi.

AKŞENER MASAYI DAĞITTI, ÖZDAĞ HAREKETE GEÇTİ

Akşener, ağır ithamlarla Altılı Masa'dan ayrıldı, CHP'li belediye başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na adaylık için çağrı yaptı. Muhalefet kanadında depreme neden olan gelişme sonrası Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, harekete geçti. Özdağ, 'Mansur Yavaş'ı göreve davet' mitingi için kolları sıvadı. 

Zafer Partisi Lideri Özdağ,  Yavaş'ın cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin şu paylaşımı yaptı: 

"Türk halkının iradesi ile siyasetçi pazarlıkları arasında mücadelede gerçekleşiyor. Artık halkın Mansur Yavaş’ı sahaya davet etme zamanı geldi. 5 Mart Pazar günü saat 15.00’te Türk halkını Ankara Büyükşehir Bel. önüne “Mansur Başkan Göreve” çağrısında bulunmaya davet ediyorum." 

"CESUR OLUN"

Özdağ ayrıca, Yavaş'a da çağrıda bulunarak, "Sayın Yavaş, 6’lı masa liderlerinin siyasi hesapları Türk Milleti’nin isteklerinden ve geleceğinden önemli değildir. Kılıçdaroğlu’na minnet duyabilirsiniz. Ancak Atatürk’e daha büyük minnet duymalısınız. Atatürk ve Türk Milleti’ne borcunuzu ödeme zamanı. Cesur olun" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...