Yıldırım: Köprüdeki çalışma 30 Ağustos'ta bitecek

/ Kaynak: İHA
Yıldırım: Köprüdeki çalışma 30 Ağustos'ta bitecek

Politika Haberleri  / İHA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, trafik çilesi çeken sürücülerin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki (FSM) çalışmaların 30 Ağustos tarihinde biteceğine inanmaması üzerine "Bizde laf ağızdan çıkar tek sefer çıkar. Kontrol dışı bir şey olmazsa 30 Ağustos'a çalışmaları tamamlayacağız" dedi.

"NETAŞ LTE Alıcı-Verici Cihazları" basın lansmanına katılan Bakan Yıldırım, FSM'deki çalışmalarla ilgili ikinci kez açıklama yaptı. Basın mensuplarının "Sürücüler 30 Ağustos'ta biteceğine inanmıyor" demesi üzerine Bakan Yıldırım, "Bizde laf ağızdan çıkar tek sefer çıkar. Allah'tan bir keder gelmezse, olağanüstü bir durum yaşamazsak, bu çalışmaları olumsuz etkileyecek kontrol dışı bir şey olmazsa, 30 Ağustos'a çalışmaları tamamlayıp köprüyü tam kapasiteyle hizmete sunacağız" diye konuştu. nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...