Yeniden Refah Partisi, AK Parti'ye destek şartını açıkladı! İstanbul için önerilen isim dikkat çekti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yeniden Refah Partisi, AK Parti'ye destek şartını açıkladı! İstanbul için önerilen isim dikkat çekti

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Partiler ittifak görüşmelerini hızlandırdı. Cumhur İttifakı'nda AK Parti ve MHP'nin büyükşehirlerin hepsinde ortak adayla seçime gireceği konuşulurken Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ın ise İstanbul için şartlarını sunduğu ortaya çıktı. İstanbul'da bir ilçe talep eden Erbakan'ın İBB adaylığı için önerdiği isim dikkat çekti. İşte detaylar...

Genel seçimlerden zaferle ayrılan Cumhur İttifakı'nda yerel seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Cumhur İttifakı, İstanbul ve Ankara'yı yeniden AK Parti'ye bağlamak istiyor. Aday isimlerine yönelik henüz bir açıklama gelmedi. Bu ayın sonuna doğru çoğu adayın belli olması bekleniyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karşısına güçlü bir adayla girmek isteyen Cumhur İttifakı'nın, Yeniden Refah Partisi ile birlikte adım atması bekleniyor. Genel Başkan Fatih Erbakan'ın AK Parti'ye destek şartları da belli oldu. 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

İSTANBUL İÇİN ÖNERİLEN İSİM DİKKAT ÇEKTİ!

Gazeteci Şaban Sevinç'in iddiasına göre, Erbakan'ın AK Parti'den İBB adaylığı için Tevfik Göksu'yu ve Sultanbeyli ya da Esenler'den birinin kendi partilerine bırakılmasını istediği öne sürüldü. Sevinç ayrıca, Erbakan'ın Göksu'nun kazanması durumunda İBB’de önemli bazı pozisyonların Yeniden Refah Partisi'ne verilmesini talep ettiğini de iddia etti.

Yeniden Refah Partisi, AK Parti'ye destek şartını açıkladı! İstanbul için önerilen isim dikkat çekti

KABUL EDİLMEZSE SEÇİME TEK GİRECEK

Yeniden Refah Partisi'nin ilgili taleplerinin kabul edilmediği takdirde İBB ve tüm ilçelerde seçime kendi ismi altında gireceği belirtildi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...