Yemin töreninde muhalefetten protesto: Ne ayağa kalktılar ne de alkışladılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de MHP lideri Bahçeli'den mazbatasını alarak yemin etti. Yemin töreninde Meclis ayağa kalkarak Erdoğan'ı alkışlarken, muhalefetin yerinde oturması dikkat çekti. DEVA, Gelecek ve Saadet Partililer ise Erdoğan'ı ayakta selamladı.

Türkiye 14 Mayıs'ta milletvekillerini, 28 Mayıs'ta ise Cumhurbaşkanını seçti. İkinci tura kalan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı oldu. Seçimi kazanan Erdoğan, TBMM'de geçici Meclis başkanı Devlet Bahçeli'den mazbatasını aldıktan sonra kürsüye çıkarak yemin etti.

MUHALEFETTEN DİKKAT ÇEKEN TEPKİ

Yemin töreninde metnin okunmasının ardından Meclis ayağa kalkarak Erdoğan'ı alkışladı, o esnada muhalefetin tepkisi dikkatlerden kaçmadı. Meclis ayağa kalkıp Erdoğan'ı alkışlarken muhalefet sıraları yerinde oturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı AK Parti ve MHP milletvekilleri ayakta alkışladı; DEVA, Gelecek ve Saadet Partililer de Erdoğan'ı ayakta selamladı.

DÜN DE PROTESTO ETMİŞLERDİ

Muhalefet parti milletvekilleri, dün yemin etmek için Meclis'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ayağa kalkmayarak protesto etmişti.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Salih 3 Haziran 2023 21:15

Onlardan ne bekliyorsunuzki çokmu lazım sanki edep yok ki saygı olsun

Fatma 3 Haziran 2023 17:15

Hazımsızlar

Bilal 3 Haziran 2023 16:49

Bu ülkede kutuplaştırmayı da ayrıştırmayı da yapanın kim olduğunu göstermiş oldu chp.

Sonraki Haber Yükleniyor...