'Vergi nasıl toplanır, nasıl harcanır, çok iyi bilirim'

'Vergi nasıl toplanır, nasıl harcanır, çok iyi bilirim'

Politika Haberleri

Giresun'da açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, "Neden CHP'ye oy verelim?" diye soranlara "Çünkü Türkiye'yi uçuracağım" yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun'da Uluslararası Aksu Festivali'nin açılışına katıldı. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte sac ayağından geçen Kemal Kılıçdaroğlu, Aksu Deresi'ne 7 çift bir tek taş atarak, 'Halkın zenginleştiği bir Türkiye' dileğinde bulundu.
NEDEN OY VERELİM?
Kürsüye çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, buraya halkın sevincini paylaşmak için geldiğini söyledikten sonra yaptığı açıklamada "Neden oy verelim?" diye soranlara yanıt verdi.
"BU ÜLKEYİ UÇURACAĞIM"
"Neden CHP'ye oy verelim diyenlere şunu söyleyin. Vergi nasıl toplanır, harcama nasıl yapılır hepsini bilirim. Hiçbir zaman kul hakkı yiyenleri affetmedim. Onlara şunu söyleyin. Biz onlarla uğraşmayacağız. Siyaset kavga alanı değildir. Millet kavgadan bıktı. Vatandaş sana oy vereceğim sen ne yapacaksın diyor. Ben bu ülkeyi uçuracağım, bu ülkeyi refah ülkesi yapacağım. Ben kul hakkı yemeyeceğim ve yedirmeyeceğim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...