Ümit Dikbayır kimdir? İYİ Parti'den ihraç talebiyle disipline sevk edilen Ümit Dikbayır ne dedi, ne oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ümit Dikbayır kimdir? İYİ Parti'den ihraç talebiyle disipline sevk edilen Ümit Dikbayır ne dedi, ne oldu?

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ümit Dikbayır'ın son günlerde gündemde yer alan isimler arasında olması sebebiyle kim olduğu ve hangi partiden olduğu araştırılıyor. İsmini birçok kez duyduğumuz Ümit Dikbayır kimdir? Hangi partiden? Ümit Dikbayır kaç yaşında, nereli? İYİ Parti'den ihraç talebiyle disipline sevk edilen Ümit Dikbayır ne dedi, ne oldu?

Son zamanlar popüler isimlerinden biri olan Ümit Dikbayır'ın kim olduğu merak konusu oldu. Vatandaşlar Ümit Dikbayır'ın hayatını ve hangi partiden olduğunu araştırıyor. Peki, gündemde yer alan Ümit Dikbayır kimdir? Hangi partiden? Ümit Dikbayır kaç yaşında, nereli? 

ÜMİT DİKBAYIR KİMDİR?

Ümit Dikbayır, 15 Ağustos 1968 tarihinde Sakarya'da dünyaya geldi. Hendek ilçesinde doğan Dikbayır, İYİ Parti Kurucular Kurulu, Genel İdare Kurulu ve Başkanlık Divanı üyeliği yapmaktadır. Ümit Dikbayır, İYİ Parti Mali İşler Başkanı olarak görev alıyor. 27. Dönem Sakarya milletvekili olan isim evlidir ve 2 çocuk sahibidir.

ÜMİT DİKBAYIR NE DEDİ, NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in grup toplantısındaki konuşmasının Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ile Ankara Milletvekili Adnan Beker'e yönelik olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Akşener'in İYİ Parti grup toplantısındaki sözleri şöyle oldu:

"Bu ülkeye kazık atan herkesi buradan silmezsem adımı değiştireceğim. İyiler Hareketi cep doldurmaya kalkışanların karşısında, sırtında yara olmayan, tertemiz, gözümün içine baksan arkasının görüldüğü insanlardan oluşan bir partidir. Bunun dışında davrananların içimizde yeri yoktur" 

Ümit Dikbayır’ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in banka hesaplarını incelettiği iddiaları gündemde yer almıştı. 

İHRAÇ TALEBİ İLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...