'Türkiye'yi büyütürken belli kesimlere yoğunlaşmadık'

'Türkiye'yi büyütürken belli kesimlere yoğunlaşmadık'

Politika Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Edirne Valiliği'nin onuruna verdiği kahvaltıda konuşuyor. Erdoğan, 'Türkiye'yi büyütürken belli kesimlere yoğunlaşmadık'

Başbakan Erdoğan, Edirne Valiliği'nin onuruna verdiği kahvaltıda konuşuyor. nbsp;İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: "Başbakan Erdoğan: Bu ülkede ikinci bir bayrağın tasavvuru düşünülemez" "Biz Gazi Mustafa Kemal'in muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefini gerçekleştiriyoruz" "Yatırımlarımızı çok rahat yapar durumdayız. Halkımızı enflasyondan kurtardık. Yüzde 30 enflasyon vardı şimdi yüzde 6. Hedefimiz enflasyonu yüzde 4'e çekmek halkımızı bu canavardan kurtarmak. Ülkemiz 3 haneli enflasyonu da gördü." "Eskiden 2,5 kuruşa tuvalete giderdik, tuvaleti bir milyon lira haline getirdiler. Biz paradan 6 sıfır attık parayı eski haline döndürdük." "Türkiye'yi büyütürken belli kesimlere yoğunlaşmadık. Batıya ne yaptıysak doğuya kuzeye güneye de onu yaptık." nbsp;"Gezi de çevreciler neden Ergene havzasının etrafını dolaşmıyorlar, neden ordaki belediyeleri görmüyorlar? Ordaki kirliliğe neden karşı çıkmıyorlar? Dürüst olsalardı gelip Ergene'yi, Meriç'i gezerler "biz ne yapıyoruz" derlerdi." "Bir yıldır 81 vilayetimize terör nedeniyle hiç şehit gelmedi. Bundan dolayı gururlanmak gerek. Ama buna karşın bize çıkıp "Ne tavizi verdin? Hangi pazarlığı yaptın" diye soruyorlar. Biz hiç bir taviz vermedik. Ama bunlar hükümet başarılı olacağına Edirne'ye şehit gelsin analar ağlasın düşüncesindeler."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...