SP lideri Kamalak'tan ittifaka yeşil ışık

SP lideri Kamalak'tan ittifaka yeşil ışık

POLİTİKA Haberleri

Kamalak, “Elbette hakkaniyete uygun bir ittifak mecliste güç sağlayabilir. Özellikle AK Parti, Saadet bunu sağlayabilir.” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin Bursa İnegöl İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti ile ittifak yapacaklarına dair çıkan haberleri değerlendirdi. Kamalak, “Elbette hakkaniyete uygun bir ittifak mecliste güç sağlayabilir. Özellikle AK Parti, Saadet bunu sağlayabilir. Saadet Partisiz bu ülkeyi yönetmek mümkün değildir” dedi.
Türkiye'nin yeni bir hükümete değil, yeni bir zihniyete ihtiyacı olduğunu savunan Kamalak sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu zihniyet milli görüş zihniyetidir. Bu zihniyet milli görüşü temsil eden Saadet zihniyetidir. 1996-1997 11 aylık dönemde bir tek şehit cenazesi gelmiş miydi? Hayır. Eğer iş başında 1-2 yıl kalabilmiş olsaydık, biz terörü bitirirdik.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...